Direct aan de slag

Met Isy School kun je altijd direct aan de slag!

Of je nu Isy School voor het eerst gaat gebruiken of als je wilt uitbreiden met de Betalingen of Overblijven module

ronde afbeelding half ingekleurd uit logo
Direct aan de slag met Isy School

Starten met Isy School

De installatie van Isy School binnen jouw school wordt volledig kosteloos door Isy School gedaan. Zo zijn de lijnen kort en richten we Isy School precies in zo dat het aansluit binnen bestaande communicatiestromen. Wel zo makkelijk.

vierkant half ingekleurd afbeelding uit logo
zeshoek afbeelding uit logo

Uitbreiden met modules

Isy School heeft diverse handige modules die je als school kunt inzetten om de optimale oudercommunicatie te bereiken. Je kunt diverse modules zelf toevoegen voor de oudercommunicatie en direct mee aan de slag.

Wil je een betaalde module activeren als Overblijven of Betalingen? We komen graag langs voor een persoonlijke uitleg, starten de module op en na vertrek kun je direct aan de slag!

Isy School - uitbreiden met betaalde modules
ronde afbeelding uit logo
aan de slag: gratis updates

Isy School blijft ontwikkelen

Achter de schermen werken wij continue aan optimalisatie en ontwikkeling van Isy School voor een optimale gebruikerservaring.

Dit doen wij door de ontwikkelingen in de markt te volgen en hierop in te spelen, en door te luisteren naar onze gebruikers. Zo krijgen we samen het beste resultaat!

Gebruiksvriendelijkheid

Isy School is een zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, zodat er slechts een korte introductie nodig is, waarin zowel de schooladministratie als de leerkrachten het systeem worden uitgelegd.

Ouders/verzorgers kunnen zelfs als aan de slag zonder uitgebreide uitleg! Alles wijst zichzelf met de modules.

Kom je er toch even niet uit staat onze helpdesk zowel telefonisch als via e-mail voor je klaar!

Isy School - gebruiksvriendelijk voor ouders en de school
ronde afbeelding uit logo

Start direct 3 maanden gratis

zeshoek ingekleurd afbeelding uit logo

Overtuigd van Isy School? Ga direct aan de slag en
begin nu met Isy School de eerste 3 maanden gratis. Geheel vrijblijvend.