Mogelijkheden met Isy School modules

Isy School heeft meerdere praktische modules in haar pakket. Ontdek hieronder de mogelijkheden en extra features die Isy School te bieden heeft.

Isy School is meertalig

Ouders/verzorgers kunnen een eigen taal selecteren. Zowel de navigatie als de berichten van school zijn dan in de gekozen taal te lezen. Zo wordt het informeren van ouders/verzorgers nog makkelijker!

Isy school is meertalig.
Isy School Overblijven. Regel overblijven digitaal.

Overzicht op het overblijven

Overblijven op scholen brengt veel organisatorische zaken met zich mee. Met de Overblijven module kopen ouders overblijftegoeden en bepalen zelf op welke dag zij deze gebruiken. Als school ontvang je in één overzicht per groep de aangemelde leerlingen. Registreer de aan- en afwezigheid of restitueer het tegoed direct. Daarnaast is het mogelijk om met de Admin Assistent per dag een werkplanning te maken voor de overblijfmedewerkers.  

Toestemmingsverklaringen zó geregeld

Toestemming regelen voor schoolreisje of schoolfotograaf? Stel zelf een Toestemmingsverklaring op. Door het toevoegen van onderdelen kun je per onderdeel toestemming vragen. Verstuur naar geselecteerde leerlingen en krijg direct inzicht in de verklaringen in één overzicht. Ouders hebben doorlopend de mogelijkheid de gegeven toestemmingen aan te passen, je krijgt hierover gelijk een melding via Isy School. Je bent dus altijd up-to-date!

Isy School Toestemming. Regel toestemming foot schoolfotograaf of schoolreisje.
Isy School Betalingen. Digitaal betalen, makkelijk en veilig.

Contant geld is verleden tijd

Leerlingen hoeven geen contant geld meer op zak te hebben om betalingen te voldoen. Met Isy School is het mogelijk om ouders betaalverzoeken te sturen en deze online te laten voldoen via iDeal. Denk bijvoorbeeld hierbij aan overblijftegoeden kopen, het voldoen van de vrijwillige ouderbijdrage of het betalen van het schoolreisje. 

Altijd up-to-date met de Agenda module

Met de Agenda module geef je ouders/verzorgers inzicht in vakanties, vrije dagen, studiedagen, oudergesprekken of andere activiteiten. Voeg een agendapunt toe, stel een begin- en einddatum in  en wanneer je wil dat de activiteit zichtbaar is. Selecteer een groep en categorie, zodat het agendapunt alleen voor deze groep of categorie  zichtbaar is. Voor ouders/verzorgers is het mogelijk om een agendapunt toevoegen aan hun persoonlijke Outlook agenda.

Isy School Agenda. Iedereen altijd up-to-date

Alle Isy School Modules op een rij

Ontdek hieronder alle Isy School modules en mogelijkheden binnen voor eenvoudige oudercommunicatie.

Icoon Nieuws module van Isy School

Nieuws

De Nieuws module spreekt al voor zich. Informeer ouders /verzorgers inzichtelijk vanaf één plek. Door middel van prioritering is het mogelijk om iedereen direct op de hoogte te stellen via een e-mail of pushnotificatie.

Icoon Oudergesprekken module van Isy School

Oudergesprekken

Maak het inplannen van oudergesprekken makkelijk met de Oudergesprekken module. Kies de dagen voor de gesprekken en kies per dag en maak tijdsloten voor een gesprek aan. Ouders/verzorgers kunnen zelf een tijdslot kiezen wat schikt en hierop inschrijven. In plaats van de gesprekken te plannen heeft de leerkracht nu meer tijd voor de gesprekken zelf!

Icoon Fotoboek module van Isy School

Fotoboeken

Met de Fotoboeken module is het mogelijk om foto's te delen met ouders/verzorgers van leerlingen uit een groep. Beheer fotoboeken en selecteer de zichtbaarheid voor een of meerdere groepen.
De perfecte manier om foto's op een veilige manier te delen en ouders te betrekken bij wat er op school gebeurt.

Icoon Agenda module van Isy School

Agenda

Voor iedereen in één overzicht alle vakantie- en vrije dagen, studiedagen, oudergesprekken of ander agenda punt. Voeg eenvoudig een agenda punt toe aan je eigen Outlook agenda.

Icoon Absenties module van Isy School

Absenties

De Absenties module betstaat uit twee onderdelen,: ziekmelden en verlof aanvragen.
Bij een ziekmelding weet je dat een leerling niet zal komen. Bij een verlofaanvraag, voor bijvoorbeeld tandartsbezoek, kun je wel of niet akkoord geven met een reden. Eenvoudig voor ouders en een duidelijk inzicht per leerling voor school.

Icoon Toestemming module van Isy School

Toestemming

Nog nooit was het zo makkelijk om toestemming-verklaringen door alle ouders en/of verzorgers in één keer te laten ondertekenen. Maak een overzicht met verklaring aan en selecteer de gewenste groepen.

Icoon Overblijven module van Isy School

Overblijven

Kinderen hoeven geen contant geld meer mee te nemen en administratieve werkzaamheden zijn niet meer nodig. Aanmeldingen, registraties, roosters en betalingen vinden allemaal online plaats. Hierdoor heb je steeds controle op de gekochte overblijfbeurten en kunnen de ouders niet meer reserveren voor het overblijven als het saldo negatief is. Isy betaalt direct uit waardoor jij als school direct de beschikking hebt over het geld. 

Icoon Leeling module van Isy School

Leerlingprofiel

Alle relevantie informatie van een leerling wordt binnen de Leerlingprofiel module samen gebracht. De gegevens van de ouders, huisarts, allergieën, gebruik van medicijnen of andere medische informatie inzichtelijk voor de leerkracht.

Icoon Betalingen module van Isy School

Betalingen

Alle Betalingen vinden online plaats. Maak een betaalverzoek aan en stuur deze direct naar de gewenste ouders/verzorgers. Door het aanmaken van betaalopdrachten worden deze ook tijdig betaald en heb je als school geen achterstallige betalingen meer. Isy betaalt direct uit waardoor jij als school direct de beschikking hebt over het geld.

Icoon Boekenplank module van Isy School

Boekenplank

Met de Boekenplank kun je eenvoudig bestanden delen met alle ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld de schoolgids, belangrijke documenten, lesmateriaal of ander bestand.
Met de gedeelde boekenplank kun je bestanden delen met andere scholen die Isy School gebruiken.

Icoon Chat module van Isy School

Chat

Snel even contact leggen met een ouder?
Met de Chat module kan de leerkracht een-op-een contact maken met een ouder/verzorger van een leerling.

Icoon Overblijven Admin module van Isy School

Overblijven Admin

De Overblijven Admin is een ondersteuning van de Overblijven module. Hiermee maak je in een handomdraai een werkplanning voor overblijfmedewerkers. Snel inzicht in de planning, de bezetting en gewerkte uren.

Icoon Isy School - GEZIN magazine

GEZIN Magazine

Een aantal keer per jaar komt GEZIN Magazine uit. Het gratis digitale magazine voor ouders/verzorgers van kinderen op de basisschool. Mis niets en meld je nu aan!

Extra Isy School modules

Geen contant geld meer mee naar school, 

Betalingen module

Veilig en makkelijk
1
50
Per leerling/per jaar
  • Veilig
  • Inzicht in betalingen
  • Automatische herinnering (optie)
Populair

Isy school biedt de mogelijkheid om alle betalingen digitaal te laten lopen. Of het nu gaat om de ouderlijk bijdrage, schoolkamp, schoolreis of andere activiteit. Met de betalingen modulen maak je het de school en de ouders/verzorger makkelijk en veilig!

 

Maak een betaalverzoek aan en stuur deze naar de ouder/verzorger van de betreffende leerling(en). Er kan betaald worden via iDEAL of bankoverschrijving. 

In het overzicht zie je direct wie al betaald heeft en Isy school stuurt een herinnering als je dat wilt! Isy School verzamelt de ingekomen betalingen en maakt het bedrag na de sluitingsdatum over.

 

Overblijven module

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
Op aanvraag Op basis van overblijvers
  • Makkelijke planning & administratie
  • Dagelijkse lijsten van overblijvers
  • Betalen met internetbankieren
  • Leerlingprofiel module
  • Overblijven Admin module (optioneel)
Populair

Koppelingen met Isy School

sub

Koppeling Isy school - ParnasSys

ParnasSys

Beschrijving van de koppeling

magazine

ESIS

Wij hebben een beveiligde koppeling met ESIS om het werk voor alle medewerkers binnen de school makkelijker t e maken.

Meer informatie over de Isy School modules?

Wil je graag uitgebreide uitleg over de mogelijkheden of een van de Isy School modules?  Stel je vraag via onderstaand formulier en we nemen snel contact op!