Over Ons

Zeventien jaar geleden is Isy School begonnen er voor te zorgen dat het contact tussen ‘grote’-mensen kinderspel wordt ten behoeve van het kind. Wij zorgen voor een gestroomlijnde communicatie tussen scholen, directie, leraren, ouders en/of verzorgers waarbij het kind centraal staat; zonder dat het kind als doorgeefluik van informatie fungeert. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe de maatschappij aan verandering onderhevig is. Continue zijn de overheid, de scholen en ouder en/of verzorgers bezig om het beste voor het kind te bereiken. Daar werken wij maar wat graag aan mee. Wij luisteren naar nieuwe wensen en ideeën van onze gebruikers en gaan hier direct mee aan de slag. En dat al voor vijftien jaar lang met basisscholen in Nederland en Duitsland.  

Een platform zo simpel, dat zelfs een kind het moet kunnen

Wij geloven dat het platform zo simpel te gebruiken moet zijn, dat zelfs een kind het moet kunnen. Wij staan er voor dat directies, leerkrachten als ouders en/of verzorgers zorgeloos door hun school- en werkdag komen. Dit doen wij door ons platform elke keer opnieuw door te ontwikkelen en echt te luisteren naar wat onze gebruikers ons vertellen. 

Scholen, directies en leerkrachten

Isy School neemt tijdrovende werkzaamheden over van scholen, directies en leerkrachten. Op deze manier blijft er meer tijd over voor het bieden van onderwijs of om meer persoonlijke aandacht te geven aan de kinderen. Dit doen wij door bijvoorbeeld ondersteuning te bieden bij:

  • Het inplannen van oudergesprekken. Geen briefjes meer uitdelen en geen eigen administratie bijhouden;
  • Geen kleingeld meer nodig voor het overblijven. Direct inzicht in de aangemelde kinderen en het maken van werkplanningen;
  • Het laten ondertekenen van verschillende toestemmingsverklaringen;
  • Alle betalingen vinden online plaats, of het dit nu voor het schoolreisje, vrijwillige ouderbijdrage of overblijven is;

Ouders en/of verzorgers

Wanneer ouders en/of verzorgers aan hun kind vragen of er nog nieuws is van school krijgen ze niet altijd het volledige antwoord. Isy School is de ideale partner voor ouders en/of verzorgers om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de school en het kind. Dit bereiken we door bijvoorbeeld:

  • Leerkrachten plaatsen nieuwsberichten op het platform zodat ouders en/of verzorgers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Per bericht kan hier nog een prioritering aan worden gehangen.
  • Het makkelijk te maken om absenties door te geven via het online platform. Leerkrachten hebben hier direct inzicht in en kunnen deze goedkeuren of afwijzen. 
  • Met Isy is het mogelijk om per groep een fotoboek aan te maken zodat ouders en/of verzorgers toch foto’s te zien krijgen. Helemaal volgens de regels van de AVG-wetgeving.
  • Met de agenda hebben ouders en/of verzorgers direct inzicht in vakanties, studie- of lesvrije dagen, activiteiten of wanneer oudergesprekken plaatsvinden. Het is mogelijk om deze activiteiten toe te voegen aan de persoonlijke  outlook agenda van iedere ouder en/of verzorger.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ISY School!

Vacatures

Zodra we op zoek zijn naar nieuwe collega’s zullen we hieronder vacatures plaatsen. Heb jij oren naar een baan binnen ISY School?
Bekijk dan de vacatures en reageer direct. Kom jij ons versterken?

Wil je meer over ons weten?

Wil je meer te weten komen over het gebruik van Isy School of onze modules?
Neem contact met ons op via onderstaande button.