Overblijven snel online geregeld

ISY School biedt een complete oplossing voor de registratie- en administratie
van de tussen-en naschoolse opvang (TSO) (BSO) op basisscholen.

Eenvoudig kinderen aanmelden en betalen voor de opvang

Ouders en/of verzorgers kunnen kinderen gemakkelijk aanmelden voor de opvang. Dit kan incidenteel of op terugkerende basis worden ingesteld. Verandert de werkweek van een ouder en/of verzorger? Dan is het ook gemakkelijk om het kind af- of aan te melden voor een bepaalde dag. Als school kan je zelf de aanmeldtermijn bepalen. Verwerken van overblijfbeurten gebeurt automatisch. De verantwoordelijke opvangkracht ontvang per dag één duidelijk overzicht per groep van de aangemelde kinderen, met eventuele bijzonderheden.

mogelijkheden: overzicht op overblijven

Overzicht op overblijven

Met Isy School Overblijven heb jij een totaal overzicht op het overblijven. Registreer de aanwezigheid van een kind of restitueer het tegoed direct. Daarnaast is het mogelijk om met de Admin Assistent per dag een werkplanning te maken voor de overblijfassistenten. Hiermee heb je niet alleen overzicht over de werkplanning, maar ook de gewerkte uren van de overblijfkrachten. Handig wanneer je overblijfkrachten wil uitbetalen.

Geen contant geld meer in omloop

Contant geld meegeven in de broodtrommel van kinderen is echt verleden tijd. Ouders en/of verzorgers betalen het overblijven online door middel van het aankopen van overblijftegoeden. Isy School betaalt maandelijks het totaal aangekochte overblijftegoeden uit. Zo beschikt jouw school over het geld nog voor de dag van overblijven. Op deze manier heb je nooit meer achterstallige betalingen.

ouders: overblijven zo geregeld

Zelf ervaren hoe gemakkelijk het kan zijn?

Ontdek het zelf, en maak gebruik van de mogelijkheid om
Isy School 6 maanden gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken.