ronde afbeelding half ingekleurd uit logo

Prijzen

Hieronder vindt je onze prijzen per pakket en welke mogelijkheden er zich in ieder pakket bevinden. De prijzen hieronder zijn allemaal inclusief btw. Voor vragen over de verschillende prijzen, neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

ISY Basis

ISY Basis is het standaard pakket dat we aanbieden. Ons standaard pakket biedt de volgende mogelijkheden:

PER KIND / PER JAAR

• Oudergesprekken
  • Fotoboek
  • Agenda
  • Absenties
  • Toestemming
  • Boekenplank
  • ISY Magazine
  • Leerlingprofiel
  • Filmpjes plaatsen
  • 1 op 1 mailen

ISY Finance

ISY Finance is ideaal als je een betaalsysteem nodig hebt. Het mooie aan ISY Finance is dat het naadloos werkt met de overige ISY pakketten! Je kunt de volgende modules gebruiken met ISY Finance:

PER KIND / PER JAAR

• Alle ISY Basis modules
  • Betalingen

ISY Overblijven

Het ISY Overblijven pakket is additioneel voor de scholen die het de ouders makkelijker willen maken tijdens het overblijven. Ouders kunnen hun kinderen via onze app aanmelden en direct betalen! Voeg de volgende modules toe aan je school:

PER MAAND

+ € 0,15 per overblijfbeurt

• Overblijven
  • Overblijven Admin Assistent

ISY FOON

Alle ouders gelijktijdig bereiken via de telefoon met een naar eigen keuze ingesproken bericht. De ideale additionele module voor scholen die snel, en innovatief haar ouders wil bereiken. Zeer praktische bij calamiteiten of momenten waar de ouders niet beschikken over een internet verbinding.

PER MAAND

+ Reguliere belkosten
van de provider

• ISY Foon
vierkant half ingekleurd afbeelding uit logo
zeshoek afbeelding uit logo

Vraag direct je gratis proefperiode aan

Wil je eerst ISY School voor 6 maanden geheel vrijblijvend proberen? Vul onderstaand formulier in en maak vrijblijvend gebruik van deze mogelijkheid.