Contact

Wil je graag weten wat ISY voor jou school of onderwijsinstelling kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met jou! We kijken graag met je mee hoe je ISY optimaal kunt inzetten als oudercommunicatie systeem.

Ook voor supportvragen over ISY kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier of bel: 085-8001414. Onze helpdesk staat zowel via de mail als telefonisch voor je klaar! Wel zo makkelijk.

Logo Isy School

Over Isy School

Isy School b.v. is gestart met als doel het contact tussen de ‘grote’-mensen ‘kinderspel’ te maken ten behoeve van het kind. Al meer dan 17 jaar zorgen wij voor een gestroomlijnde oudercommunicatie tussen scholen, directie, leraren, ouders en/of verzorgers waarbij het kind centraal staat; zonder dat het kind als doorgeefluik van informatie fungeert.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe de maatschappij aan verandering onderhevig is. Continue zijn de overheid, scholen, ouders en of verzorgers bezig om het beste voor het kind te bereiken. Daar werken wij maar wat graag aan mee. En dat niet alleen voor de basisscholen in Nederland, maar ook in Duitsland.  Wij luisteren naar nieuwe wensen en ideeën van onze gebruikers en gaan hier direct mee aan de slag.

Zo werken wij aan ISY, hét meest complete, gebruiksvriendelijke én voordeligste oudercommunicatie en boeken we samen het beste resultaat.