Icoon Overblijven module van Isy School

Overblijven regel je met Isy School

Met deze module regel je eenvoudig de TSO. Van aanmeldingen en registraties tot roosters en betalingen. Het vindt allemaal online plaats. 

Maak eenvoudig gebruik van een digitale administratie. In één overzicht zie je welke leerlingen zijn aangemeld, heb je overzicht op de tegoeden en onvoldoende tegoeden. Met de aanvullende Overblijven Admin module plan je overblijfmedewerkers in en regel je de betaling van vergoedingen.

Digitale planning

Handig overzicht van aanmeldingen en aanwezigheidsregistratie​

In de module melden ouders/verzorgers zelf hun leerling aan voor overblijven. Door het instellen van vaste dagen of het aanmelden op  individuele dagen in de planning. 

De overblijfbeheerder krijgt aan het begin van de dag een e-mail met Pdf overzicht van de overblijvers van die dag.   Direct inzicht in eventuele afwezige of extra leerlingen. De registratie wordt na het overblijven verwerkt in Isy School waar mee te geplande tegoeden definitief worden afgeschreven bij de ouder. Is een leerling ziek en afgemeld dan kan het tegoed worden teruggestort.

Online betalingen

Ouders kopen online overblijf tegoed, snel en veilig voor ouders en school

Ouders/verzorgers kopen in Isy School via iDEAL of bankoverschrijving overblijftegoed. Hiermee plannen ze overblijven in. Daardoor heb je op school geen contante geldstroom en is het geld veilig en snel, voor zowel ouders als school.

De vooruit gekochte tegoeden worden door Isy School verzameld en maandelijks direct aan school betaald, ongeacht  of  tegoed is verbruikt of niet. Zo heb je snel vooraf al het geld binnen om het overblijven te bekostigen.

Overblijven Admin

Maak voor overblijfmedewerkers een planning en regel de betalingen

De Overblijven Admin is een extra module die kan worden aangezet bij deze module. Met de Admin maak je voor overblijfmedewerkers de planning  en regel je de betalingen voor de vergoeding.

Medewerkers kunnen in een eigen account de beschikbaarheid doorgeven. Tevens informatie als NAW-gegevens, VOG of EHBO diploma.

Kosten voor de extra Overblijven module

Voor de scholen worden er géén kosten in rekening gebracht voor het gebruik van de Overblijven module. Isy School berekent een kleine vergoeding van € 0,15 per leerling per overblijfbeurt door aan de ouders/verzorgers. Zij kunnen het gewenste aantal overblijf tegoeden betalen + € 0,50  voor de transactiekosten. Deze tegoeden worden door Isy School verzameld en maandelijks overgemaakt op de ingestelde bankrekening. Hiervoor rekenen wij € 7,50 aan administratiekosten welke in mindering worden gebracht op het over te boeken bedrag.

Overblijven module activeren

Na activatie ontvang je direct een e-mail met de uitleg en werking van de Overblijven-module.

Heb je verder nog vragen over de Overblijven module?

Bel, mail of vul ons contactformulier in. Wij horen graag van je!