Ontdek de voordelen van Isy School

Isy School zorgt ervoor dat jij als leerkracht of school kan focussen op wat voor jou en de kinderen het belangrijkste is: het onderwijs. 

voordelen: alle communicatie op 1 plek

Alle communicatie op één plek

Of je nu communiceert over het schoolreisje, oudergesprekken of onderwijs op afstand; alle communicatie centraal geregeld. Met Isy School is het mogelijk om ouders en/of verzorgers direct te bereiken via een push notificatie op de mobiel of via een e-mail.

Ook ouders en/of verzorgers hebben de mogelijkheid om via Isy School te communiceren met jouw als leerkracht. Absentiemeldingen, overblijven en reageren op berichten is mogelijk, indien door jouw wordt gewenst.

Boek tijdwinst en verlaag de kosten

Geen administratieve werkzaamheden meer voor het inplannen van oudergesprekken, geen onnodig gebruik meer van papier en geen wachtrijen meer bij de printer. Met Isy School bespaar je tijd en geld. 

Isy School neemt jou als leerkracht werk uit handen. Hiermee bespaar jij tijd om te investeren in het onderwijs. Omdat alles digitaal gaat, komt er geen papier meer aan te pas. Dat is ook nog eens goed voor het milieu.

voordelen: boektijdwinst
voordelen: vergoot betrokkenheid

Vergroot de betrokkenheid van ouders en/of verzorgers

Ouders en/of verzorgers kunnen reageren op berichten in het nieuwsoverzicht en hebben toegang tot het fotoboek van de groep van haar kind. Zo blijven ouders en/of verzorgers altijd op de hoogte van de belevenissen van het kind. 

Door ouders actief vragen te stellen in berichten of door de belevenissen binnen de school zichtbaar te maken voor het thuisfront worden ouders en/of verzorgers meer betrokken bij de belevenissen van het kind. Dit draagt bij aan een hogere betrokkenheid. 

Alles in eigen beheer

Jij als leerkracht en/of school bepaald welke informatie en welke personen toegang hebben tot het platform. Zo blijf jij altijd in control en de baas over de inhoud. 

Je bepaalt zelf welke toegangsrechten een persoon krijgt en welke informatie zichtbaar is voor welke groep. Geef daarnaast datumlimieten mee aan jouw berichten en/of bestanden; en het platform blijft overzichtelijk.

voordelen: alles in eigen beheer
voordelen: AVG-wetgeving

En dat alles volgens de AVG-wetgeving

Binnen Isy School wordt gebruik gemaakt van groepen. Alleen geselecteerde groepen hebben toegang tot bepaalde informatie en/of (foto)bestanden. Daarnaast wordt alle informatie opgeslagen in een van de top 10 datacentra in Nederland. Alle data wordt verstuurd met een beveiligde SSL-verbinding. 

Door ouders en/of verzorgers toestemmingsverklaringen digitaal te laten onderteken voldoe jij als school aan de laatste AVG-richtlijnen. Het is eenvoudig inzichtelijk welke ouder en/of verzorger welke toestemmingsverklaring wel of niet heeft ondertekend.

Hoe werkt Isy School in de praktijk?

Ontdek het zelf, en maak gebruik van de mogelijkheid om
Isy School 3 maanden gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken.