Ontdek de voordelen van Isy School

Je kunt verschillende media inzetten om ouders te bereiken; briefjes in de schooltas, e-mailen, berichtjes via de telefoon of de website, het prikbord in de gang of zelf de website.

Maar het kan zo veel makkelijker en duidelijker! Wij vertellen je graag de voordelen van een oudercommunicatie systeem voor jouw school.

Maak van oudercommunicatie kinderspel!

Afbeelding alle communicatie op één plek

De voordelen van alle communicatie op één plek

Bereik iedereen via één centraal geregeld punt. Zo hoeft een ouder/verzorger niet te zoeken naar de juiste informatie.

Digitaal houd je iedereen op de hoogte van NieuwsIs er een belangrijke melding? Stuur een bericht met hoge prioriteit zodat ouders/verzorgers middels een push notificatie of e-mail  snel op de hoogte zijn!

Maak een overzicht in de Agenda van vakanties, studiedagen of activiteitenMaak een planning voor Oudergesprekken en laat ouders zelf een tijdslot kiezen.  administratie.

Maak Fotoboeken, regel Overblijven en Betalingen.  Wat het ook is, met Isy School regel je alles vanaf één plek!

Boek tijdwinst en verlaag de kosten van papier

Vroeger kreeg de leerling een briefje mee naar huis met een boodschap. Dat is nu verleden tijd, met Isy School regel je de oudercommunicatie digitaal!

De voordelen van digitaal communiceren met ouders/verzorgers is vooral de besparing van tijd en geld.

Neem als voorbeeld Oudergesprekken. Een tijdrovende taak wat betreft planning; briefjes mee naar huis, wie reageert wel en wie niet, nabellen, inplannen en daarna nog de gesprekken.

Nu kan het digitaal, de leerkracht plant dagen en tijdsloten. Met een digitale uitnodiging plannen ouders zelf hun gesprek ik. Dat spaart een hoop tijd, papier en dus ook kosten! En een bijkomend voordeel van de vermindering van papier en inkt  is dat het ook nog eens goed is voor het milieu!

Image boek tijdwinst
Image ouderbetrokkenheid

Vergroot de betrokkenheid van ouders/verzorgers

Isy School is er ook voor de ouders/verzorgers. Ze kunnen reageren op specifieke Nieuws items of Agenda items in hun Outlook agenda zetten. Zelf het Overblijven regelen of akkoord geven op een Toestemming

Met Oudergesprekken kiezen ze een tijdslot dat het beste uitkomt voor een gesprek. Met Absenties kan verlof worden aangevraagd of een ziekmelding worden doorgegeven.

Betalingen kunnen door ouders/verzorgers veilig digitaal worden voldaan via internetbankieren of bankoverschrijving.

Met de Fotoboeken modulen krijgen ze een kijkje in de  groep van hun kind(eren). Zo blijven ze altijd op de hoogte van de belevenissen van hun kind(eren) gedurende de schooltijd!

Alles in eigen beheer

Isy School heeft diverse handige modules die je als school kunt inzetten om de optimale oudercommunicatie te bereiken.

Daarnaast bepaal je zelf welke informatie je deelt en welke personen toegang hebben tot die informatie.

Zo heb je alles in eigen beheer!

voordelen: alles in eigen beheer
voordelen: AVG-wetgeving

En dat alles volgens de AVG-wetgeving

Binnen Isy School wordt gebruik gemaakt van groepen. Alleen geselecteerde groepen hebben toegang tot bepaalde informatie en/of (foto)bestanden.

Alle gegevens binnen Isy School zijn veilig opgeslagen op een datacentra in Nederland. Zowel het inloggen als de gegevens in Isy School lopen uitsluitend over een beveiligde SSL verbinding.

Door ouders/verzorgers toestemmingsverklaringen digitaal te laten onderteken voldoe jij als school aan de laatste AVG-richtlijnen.

Wij bieden onze scholen ook de mogelijkheid om een Verwerkersovereenkomst met Isy School te laten ondertekenen. Isy School is deelnemer aan het Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy.

Hoe werkt Isy School in de praktijk?

Ontdek het zelf, en maak gebruik van de mogelijkheid om Isy School 3 maanden gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken.